Panda trall 25x140, 25m² Grå Komplett

Artikelnr: 62313542318     enhet: St

399:-/m²
9 975 kr
10 975 kr
pris inkl. moms (7 980 ex. moms)
Finns i lager
+
+
Lägg i kundvagn
Ladda ner dokument

Information

Komplett paket med trall, clips, startclips samt skruv för 25 kvm. Trall i underhållsfritt kompositmaterial med den rätta mixen färgtillsatser, träfiber och plast. Den relativt höga plasthalten gör dem extremt färgstabila och enkla att hålla rena. De tar inte åt sig fukt och är kan ligga i kontakt med mark. Smarta dolda svarta plastclips, startclips och skruv ingår. Montaget är enkelt och kräver inga specialverktyg.

 

Material Pandatrallen är gjord i HD Polyeten och poppel/bambu. Den kommer på grund av detta att bete sig som trä och variera i storlek beroende på temperatur och väderlek. Vid montage fås bäst resultat om du lägger ut brädorna så att de får luftas och utsättas för ungefär samma mängd solljus och värme. Pandatrallen är extruderad vilket innebär att den är tillverkad genom att plastpellets och bambuspån smälts samman och trycks genom ett verktyg som ger den dess form. Beroende på hastighet, temperatur, kylning, kapning och tillverkarens egenkontroll förekommer små variationer i brädorna att förekomma. Brädorna behandlas därefter med antingen sandblästring och eller sandpapper.

 

Trallen består till 45% av poppel/bambu och 45% plast. Resterande 10% är UV-filter - tillsatser som skyddar mot solljusets skadliga påverkan samt pigment vilket borgar för lång livslängd. Sammansättningen är densamma i alla våra kompositprodukter


Regelavstånd
Privat miljö c/c 400 mm
Offentlig miljö c/c 300 mm
Trappor c/c 300 mm

 

Frakt med Kundlossning läggs på i webkassan. För kranbil (avlastning ner till bilens sida) välj tillägget Kranbil. Kundlossning rekommenderas med egen truck eller liknande eller möjligen handavlastning 3 personer vid max 2 buntar trall.