Panda Solid 22x146, 25m² Ljusgrå komplett

Artikelnr: 62343532317     enhet: St

Se priset!

Information

Komplett paket med trall, clips, startclips samt skruv för 25 kvm tralldäck Solid Komposittrall med riktig trälook. Plankorna är dubbelsidiga med en sida i borstat trämönster och andra sidan slätborstad. Variera efter behag för att skapa en vacker terrass.

Trall i underhållsfritt kompositmaterial med den rätta mixen färgtillsatser, träfiber och plast. Den relativt höga plasthalten gör dem extremt färgstabila och enkla att hålla rena. De tar inte åt sig fukt och är kan ligga i kontakt med mark. Smarta dolda svarta rostfria clips, startclips och skruv ingår. Montaget är enkelt och kräver inga specialverktyg. Brädornas längd: 2400mm

Detta ingår :

Panda Solid 22x146, 25 kvm Ljusgrå

Panda skruv och clips rostfri 350, Svart

Installation: Förnya ditt trädäck. Med cc30 cm sätter du enkelt in en extra regel mitt emellan dina cc60 reglar. Clipsen sätts då på varannan regel.

Även om brädorna håller upp till cc35 cm vid normalbelastning, så rekommenderar vi cc30 cm då man lättare faller in under standardmåtten med cc60 cm som hantverkare är vana vid.

Fördelen med solida brädor är att de går att skruva i och såga till i olika former och avslut lättare, vilken kan underlätta tex när man bygger trappor, behöver en bräda som sticker ut lite och liknande. Men även om det går att skruva rakt i brädan så rekommenderar vi det som en sistahandslösning, endast vid behov. För det blir mycket snyggare om man håller sig till clipsen för att installera, och livslängden garanteras bättre.