Utemöbler & Puffar

 

 

Design med personlig prägel

- fokus på design, komfort och minimalt underhåll.

Diskret lyx med tidlös skandinavisk design och komfort. Whilja kollektionen utemöbler passar överallt och kan kombineras på många sätt - så du kan hitta det som passar din egna personliga stil. Whilja står för Design, Komfort, Kvalitetsmaterial och Minimalt underhåll. 

Whilja är komfort. Design, material och teknologi är noga utvalda för bästa sitt- och liggkomfort, smidigaste funktionalitet med väldigt lågt underhåll, snabbtorkande smutsavstötande & långlivade tåliga material. Whilja står sig i all väder. Med stark stomme, UV-tåliga material och snabbtorkande kuddar klarar Whilja att stå ute i alla väder; kall frost, gassande sol, eller i ösregn.

REN DESIGN  |  INNOVATIVA MATERIAL  |  ESTETIK & FUNKTIONALITET  |

Möbler för alla väder

Alla Whilja utemöbler är tillverkade i kvalitetsmaterial. Whilja-kollektionen klarar stora temperaturskillnader och årstidsskiftningar. Alla Whilja möbler är UV-resistenta, färgfasta och skyddade mot vattenskador och köldskador. För maximal livslängd rekommenderar vi att man ändå täcker över eller tar in utemöblerna över vintern. Det underlättar rengöringen när de sedan tas fram igen frammåt vårkanten. Hela Whilja-kollektionen är lätt att underhålla så normal rengöring av möblerna håller dem i snyggt skick i åratal och förlänger livslängden.

Din egen stil & behov

Whilja sittgrupper byggs av en modulär soffa i klassisk och ren design. Du kan anpassa soffans design efter din egen stil och behov i storlek och form. Kombinera med soffbord, sidobord, parasoll, matchande solsegel och matgrupp.

QDF - Quick Dry Foam snabbtorkande stoppning och tyg i högsta kvalitet gör att Whilja utemöbler får samma känsla och utseende som inomhusmöbler har - fast utomhus! ...och tåliga för väder och vind! Kuddarna är självdränerande och torkar extremt snabbt. De har även ett antibakteriellt skydd mot mögeltillväxt.

Inred ditt uterum med exklusivt designade kvalitetsmöbler. Snabbtorkande och smutsavstötande material som torkar och luftas snabbt, håller form och färg sommar efter sommar.

Möbelgrupperna i vår serie Whilja är tillverkade av de dyraste materialen och de bästa hantverkarna. Whilja är vårt sigill för våra HighEnd möbler. Material och utförande i tillverkningen är av högsta klass. Med möbler från Whilja kan vi ge dig det mesta. Hög kvalité i modern design, de absolut bästa ingående materialen, generösa mått med hög komfort till ett riktigt bra pris.

LazySack kuddar och loungemöbler är lika sköna i poolen som på uteplatsen. Tåliga kvailtetsmaterial behåller färgen trots solens och poolvattnets blekande effekt.

Exklusiva modernt designade utemöbler.

Exklusiva soffgrupper som passar både ute och inne

Klassisk tidlös design med svängda linjer

Exklusiva matgrupper för utomhusbruk

Parasoll, parasollfot, Sollounge, Fotölj, Soffa, Ottoman i högsta kvalitet

Vacker inramning & skydd mot sol och regn

Puffar speciellt lämpade för pool, spa & utomhusbruk