RELAZZO komposittrall

 

_________________________________
MIN TERRASS. MIN RELAZZO.

Utomhustrall för höga anspråk
_________________________________

 

Låt din kreativitet flöda och skapa terrassen med RELAZZO-trall efter egen smak. Många färger, sex olika ytvarianter, tre bredder, naturlig träkänsla och naturligt träutseende ger din kreativa fantasi fritt spelrum.

 

Gör din egen ”utomhusmiljö” med nya, inspirerande RELAZZO.

 

_______________________________________
MIN LIVSSTIL. MIN KOLLEKTION.

RELAZZO – terrasstrall efter min smak.
_______________________________________

 

 

RELAZZO puro RELAZZO finello & naturo RELAZZO coro & calmo
Tidlös elegans:
Klassisk, enkel och elegant: Med sin grova tandning passar RELAZZO puro särskilt bra för stora ytor. Välj bland åtta naturligt vackra färger i hålprofil eller som ädelt massiv trall. Passar i alla typer av miljöer.
Naturlig design:
Kreativa, snygga och fascinerande: Serierna RELAZZO finello & naturo övertygar alla designälskare genom sitt modernt naturliga träutseende och känsla av trä – för en unikt behaglig barfotakänsla.
Lyxig beständighet:
Ädel, lyxig och beständig: RELAZZO coro & calmo är höjdpunkten i serien. Den vackert utformade massiva trallen med kärna av återanvänt material kännetecknas av sin extrema stabilitet – tålig och samtidigt hållbar!

puro
– den tidlösa

_________________________________________
- Åtta naturliga färger och två trallbredder
- Passar särskilt bra för stora ytor
- Nyhet: snabbare montering, utan förborrning
_________________________________________

 

_________________________________
Jag bekänner färg:

Skaparfriheten lämnar inget att önska.
Åtta olika färger – puro passar till allt.

 

 

 

___________________________
RELAZZO PURO

Min elegans. Min tidlöshet.
___________________________

Lika framträdande som diskret är den tidlösa RELAZZO puro en klassiskt smakfull design. Stor designfrihet tack vare de många olika färgerna och de två ytalternativen – å ena sidan den elegant borstade räfflingen hos RELAZZO riva, å andra sidan den markanta tandningen.

 

Ytdesign

RELAZZO puro brushed and grooved decking
PURO RIVA

Färger

Terra Ambra Ametista Sasso
Ciottolo Grano Fumo Crema

 

Mångfald och möjligheter
Välj mellan ett viktoptimerat kammarsystem med hålprofil eller massiv trall: Bägge profilerna är lätta att kapa och bearbeta. Den massiva trallen passar perfekt för trappor, avsatser, kanter och etage. Välj också mellan de två trallbredderna (140 och 194 mm) och de åtta olika färgerna – du bestämmer.

Beställ RELAZZO puro här

finello
& naturo

– den stilfulla

 

_________________________________________
- För designälskare: Red Dot Award prisad design
- 6x snabbare montering med patenterat system
- Låg bygghöjd: perfekt för renovering
_________________________________________

___________________________
RELAZZO FINELLO & NATURO

Min design. Min kreativitet.
___________________________

Juryn för det prestigefyllda designpriset Red Dot Award valde också RELAZZO naturo: Tack vare sitt naturliga träutseende som övertygar genom sin gedigna hållbarhet fick RELAZZO naturo priset för Product Design 2015 i den nyligen introducerade kategorin ”Material och ytor”.

 

Min smak, mina val: tre ytor och tre färger. Låt din kreativitet få fritt spelrum – med den borstade ytan RELAZZO finello, den borstade och präglade RELAZZO naturo eller den borstade och räfflade undersidan RELAZZO riva.

 

Ytdesign

RELAZZO puro brushed and grooved decking RELAZZO puro brushed and grooved decking
FINELLO NATURO RIVA

 

Färg

Terra

Pino

Tasso

Fumo*

*Fumo finns endast som finello/riva.

 

För designälskare
Serien RELAZZO finello & naturo både känns och ser ut som äkta trä. De anspråksfulla ytorna med träfiber finns i tre varianter och ger din uteplats en unik stil och en underbart skönt halkfri barfotakänsla utan risk för flisor. Den extremt snabba monteringen, som går mycket fortare än andra system tack vara den skruvfria tekniken, de smått otroliga belastningsvärdena (stabilt kammarsystem), den enastående färgbeständigheten genom det inbyggda UV-skyddet och det minimala underhållsbehovet är exempel på fördelar hos denna fantastiska trall.

 

________________________

Jag är säker:
okrossbart och mycket halksäkert
för en underbar barfotakänsla.

 

RELAZZO naturo ser ut som trä, känns som trä, går att bearbeta som trä – men är mycket lättare att sköta än trä. Denna förstklassiga trall förenar design och naturlighet med kvalitet på högsta nivå.

Beställ RELAZZO finello & naturo här

 

coro
& calmo

– den sofistikerade

_________________________________________

- Extremt robust massiv trall förstärkt för extra livslängd
- Miljömässigt hållbar och beständig med en stark kärna av återvunnet material
- Designa hur du vill: även runda former!
_________________________________________

_________________________________

RELAZZO CORO & CALMO
Mitt anspråk. Min beständighet.
_________________________________

RELAZZO coro & calmo: stark kärna och stark yta! Den massiva kärnan i trallen skyddas av ett toppskikt mot yttre påverkan och gör trallen till den mest tåliga i serien. Ytan är behandlad med en speciell borste för en särpräglad finish. För RELAZZO calmo används en mycket fin borste.

_________________________________
Min beständighet:

mycket motståndskraftig massiv
trall med kärna för ökad stabilitet.

 

 

 

 

Hållbarhet och tålighet

I den stabila kärnan i vår terrasstrall RELAZZO används till exempel återvunna korkar till PETflaskor. Det är vår omfattande materialkunskap och långa erfarenhet som gör att vi kan utveckla material som är robust och samtidigt mycket miljövänligt i hög kvalitet. RELAZZO coro & calmo ger terrassen en naturlig känsla av välbefinnande och innebär också ett medveten satsning på hållbar resursanvändning.

Ytdesign

CORO RIVA CALMO

Färger

Brosso Grisso

 

Beställ RELAZZO coro & calmo här


Tänk om allting kunde hålla sig lika bra som en Relazzo altan...

 

 

 

_____________________________
HIGHTECH-MATERIALET WPC

Mitt material. Mitt förtroende.
_____________________________

RELAZZO-trallen är gjord av WPC-kompositmaterialet RAUWOOD, en kombination av trä och polymer som sätter en ny standard för trall och terrassystem. Tack vare den exceptionella styrkan, den angenäma barfotakänslan och färger som inte bleknar kommer du att njuta av din nya uteplats länge.

Mycket halksäker – även när det är vått! RELAZZO har den högsta halkskyddsklassen
Inga flisor, inga sprickor
Du behöver inte längre slipa, måla, och olja in
Enkel rengöring

 

REHAU RELAZZO Komposittrall Yta: Finello; färg: Terra REHAU RELAZZO Komposittrall Yta: Puro; färg: Crema REHAU RELAZZO Komposittrall Yta: Finello; färg: Terra
REHAU RELAZZO Komposittrall Yta: Riva; färg: Fumo
REHAU RELAZZO Komposittrall Yta: Finello; färg: Terra REHAU RELAZZO Komposittrall Yta: Naturo; färg: Pino REHAU RELAZZO Komposittrall Yta: Riva; färg: Sasso
REHAU RELAZZO Komposittrall Yta: Naturo; färg: Tasso
REHAU RELAZZO Komposittrall Yta: Finello; färg: Terra REHAU RELAZZO Komposittrall Yta: Finello; färg: Terra REHAU RELAZZO Komposittrall Yta: Coro; färg: Brosso
REHAU RELAZZO Komposittrall Yta: Finello; färg: Terra
REHAU RELAZZO Komposittrall Yta: Riva; färg: Ametista REHAU RELAZZO Komposittrall Yta: Naturo; färg: Terra REHAU RELAZZO Komposittrall

___________________________
Jag är så fri:

RELAZZO ger obegränsade designmöjligheter.

______________________________
Jag är medveten:

För RELAZZO-trallen fälls inga träd.

 

______________________________

- I en kvadratmeter RELAZZO är 21,2 kg CO2 bundet
- Användning av avfallsprodukter från träindustrin
- Miljövänligt, högkvalitativt polymerinnehåll
______________________________

 

KVALITET AV HÖGSTA KLASS - Testat och verifierat av oberoende institut.

Ett internationellt kvalitetssigill för WPC träkomposittrall, som kräver olika tester för godkännande (som halksäkerhet och väderbeständighet) och stabilitet (som böjningstolerans).

TÜV Süd har ännu strängare gränsvärden och utför hårda tester för tålighet, som fukt/värme-tester och fordonsindustrins tester med saltsprej. Externa testorgan kontrollerar kontinuerligt att de höga kvalitetskraven uppfylls.

EPD dokumenterar byggmaterialets effekter på miljön. Här ingår resursförbrukning, utsläpp, växthuseffekten samt försurning av mark & vatten. Certifikatet är ett bevis för hållbarhet i form av råvaror, produktion, förpackning och själva produkten.

PEFC är ett öppet och oberoende system som säkerställer en hållbar skogsförvaltning och ett globalt erkänt certifikat för hållbarhet i råvaror och färdig slutprodukt.

Forest Stewardship Council (FSC) arbetar för att bevara skogen för framtida generationer. Enbart tillverkare som uppfyller FSC:s krav för hela produktionskedjan får FSC-certifikatet för trä- och pappersproduktion.

 

______________________________
MIN VÄRLD. MIN FRAMTID.

Kvalitet stavas hållbarhet.
______________________________

Proaktivt och ansvarsfullt agerande har alltid varit en integrerad del i REHAUs företagskultur. Hållbarhet är inte en tom fras för oss, utan grunden för entreprenörstänkande och sunt agerande – och alltid grunden för vår tillväxt. Det är därför vi organiserar våra tillverkningsprocesser som naturen själv: i resurssnåla kretslopp. Med RELAZZO erbjuder vi därför inte bara en högkvalitativ och hållbar produkt, utan också ett svar på vår tids globala klimatfrågor.

Materialkunnande ligger i vår natur 
WPC-materialet, det som ger RELAZZO-trallen sådana enastående materialegenskaper, tillverkas med högsta resurseffektivitet. Det bearbetade träavfall som ingår kommer från inhemskt, PEFC-certifierat skogsbruk. Det kan till exempel vara rester från träindustrin och flis från sågverk. Det polymerinnehåll som används tillverkas för RELAZZO coro & calmo av miljövänligt producerat återanvänt material.

______________________________
ENKEL MONTERING

Min komfortzon. Från början.
______________________________

 

RELAZZO-trallen garanterar äkta avkoppling. Och det börjar med monteringen. Tack vare det enkla monteringssystemet kan du snabbt och exakt bygga din nya uteplats – och vid behov också ta isär den utan att den går sönder.

 

Skeppsdäck
Gering
Skarv
45°/45°
Runda former (CORO)

 

______________________________
- Sex gånger snabbare montering tack vare snabbsystemet
- Nyhet: utan förborrning!
- Lätta hålprofiler: bekväm transport & enkel bearbetning
- Låg bygghöjd – perfekt för renovering
- Olika monteringstyper möjliga (se bilder)
______________________________